foto 1

7 Stappen naar de ware....

Er is mij gevraagd door het tijdschrift "onkruid"  om een soort stappen plan te maken voor mensen die nog single zijn en zich graag willen verdiepen in het feit waarom het maar niet wil lukken om de ware te vinden. Onderstaand beschrijf ik in 7 stappen een geestelijke diepgang om bewust naar onszelf te leren kijken en met dit bewustzijn aan onszelf kunnen gaan werken. Vaak geven wij de ander schuld waarom een relatie niet wil lukken. Maar begin eerst eens aan uzelf te werken. Dan volgt de rest vanzelf. 

April doet wat hij wil

April, doet wat hij wil. Nog een aantal maanden te gaan en dan komt de zomervakantie er weer aan. Voor de één iets om zich op te verheugen, voor de ander een drama. Want er moet verplicht met elkaar en de kinderen op vakantie gegaan worden. Dit kan niet anders want het hoort zo. En ook wel zo fijn voor de kinderen. Maar er zijn mensen die hier verschrikkelijk tegen op zien.

Depressief gevoel

Bijna iedereen heeft het wel eens gevoeld, dat depressieve gevoel. Stel, je bent gezond, je hebt in principe alles, er valt weinig te klagen en alles draait op rolletjes. Waar komt dat vervelende gevoel dan toch vandaan?

De Luwte Counseling heeft een andere jas aangetrokken.

Net zoals bij de mens gebeurd is De Luwte Counseling & Coaching in een nieuwe fase gekomen. Een andere uitstraling. De Praktijk gaat voortaan verder onder mijn eigen naam: Praktijk Esther de Graaf.